Artuklu/Mardin
+90 (482) 213 77 55
info@artukluspot.com.tr

Koltuk Takımı

Mardin Artuklu İkinci El Eşya Alım ve Satım

Ne tür koltuk alıyoruz? Neye göre fiyat veriyoruz? Nasıl alıyoruz? Bu soruların cevabı için tıklayın detaylı bilgi alın.

Koltuk takımı bir evin vazgeçilmezidir. Yerleştirildiği odanın havasını değiştiren, ev sahiplerinin tarzını stilini anlatan yegane eşyadır koltuk takımı. Çeşit çeşit desen desen olan koltuk takımları artık evlerin durumuna veya odanızın şekline göre iç mimarlar tarafından tasarlanabiliyor. İsterseniz 2 adet 3lü koltuk, isterseniz tek berjerli koltuk, isterseniz çekyatlı koltuk, isterseniz köşe koltuk isterseniz L koltuk. Koltuk takımı ikinci el eşya alanların en çok tercih ettiği eşya gurubudur. İkinci el koltuk takımı alırken de satarken de sizin eski dediğiniz bir koltuğun bir başkasının yeni koltuğu olacağını düşünerek, bu bilinçle alım satım yapıyoruz. İkinci el koltuk alırken biz nelere dikkat ederiz isterseniz bunlardan bahsedelim;

1.Temiz Olması : İkinci el koltuk takımınızda leke, kir, çizik vb gibi lekelerin olmaması bizim için aranan ilk özelliktir. İkinci el koltuğu aldıktan sonra bir de temizlemesi ile vakit kaybetmemiz pek mümkün olmuyor. Bizler gibi müşterilerimizde kirli ikinci el bir koltuk takımı almak istemiyorlar. Koltuğunuzdaki küçük lekeleri telafi edebiliriz.

2.Yanık Olmaması : İkinci el koltuklarda oluşabilecek yanıklar genelde sigaradan kaynaklanmaktadır. Sigara küllerinin düşmesi sonucu oluşan yanıklar çok çirkin bir görüntü oluşturmaktadır. Bu da ikinci el koltuğunuzun tercih edilmesini zorlaştırmaktadır.

3.Çökme veya Yırtık Olmaması : Koltuğunuzun herhangi bir yerinde sürekli aynı yere oturmadan kaynaklanan bir çökme olmaması tercih sebebidir. Genelde yayların kopması veya süngerin ezilmesi ile oluşan çökmeler malesef koltuğu kullanılmaz hale getirmektedir. Tabiki bıçak, çatal gibi kesici aletler yüzünden oluşmuş gibi yırtık da koltuğu tercih edilemez hale getirir

4.Markasının Olması : Mobilya sektöründe söz sahibi olan bir markanın koltuğunu almayı tabi ki tercih ederiz. İkinci el; İstikbal, Bellona, Mondi, Merinos koltuk takımı gibi ikinci el koltuk takımları müşterilerimiz tarafından da daha çok tercih edilmektedir.

Bu yazılanlar bizlerin koltuk takımı alırken dikkat ettiğimiz maddeler. Sizler de ikinci el koltuk takımınızı satmak istiyorsanız bizlere mail adresimiz veya telefon numaralarımızdan ulaşabilirsiniz. İstanbul’un her noktasına aynı gün içerisinde hizmet verebilen firmamız alımlarını aynı gün nakit yapmaktadır.

Bizleri tercih ettiğiniz için şimdiden teşekkür ederiz.

Sosyal Medya da Paylaşın !
× Merhaba, nasıl yardımcı olabilirim ?